“Sport en bewegen verbindt en activeert mensen!”

Sportadvies voor gemeenten en sportorganisaties

Als senior adviseur ben ik voor interim opdrachten beschikbaar. Zowel binnen gemeenten (afdeling sport of het sociaal domein) als sportorganisaties (sportbonden en sportverenigingen). Op strategisch niveau verzorg ik startnotities, beleidsnota's, adviesrapporten en subsidieaanvragen. Daarmee leg jij als manager of bestuurder een stevige basis voor het vernieuwen van beleid en het behalen van maatschappelijke winst. Andere mogelijkheden: het begeleiden van interactieve bijeenkomsten, expertmeetings of een extern adviseurschap van een projectgroep.

Sport in het hart van de samenleving
Sport en bewegen schuift door slimme verbindingen en een integrale benadering steeds meer op naar het hart van de samenleving. Met  uitvoeringsprogramma's zoals gezond sportklimaat, beweegvriendelijke openbare ruimte, vitale sportvereniging en het Sportakkoord help ik je van A tot Z.

De taal van de sport en beleidsmatig werken
De taal van de sport en van beleidmatig werken spreek ik als geen ander. Ik ken de gevoeloigheden van de raadszaal tot op de werkvloer. Mijn specifieke kennis en jarenlange ervaring op het snijvlak van sport, projectcoördinatie, communicatie en gebiedsexpertise kun je inzetten voor items als:

  • Veelzijdige visie op sport en bewegen in de stad

  • Verbinden van sport met maatschappelijke initiatieven

  • Aanpak van complexe vraagstukken op het gebied van sport, maatschappij en vitaliteit

  • Multidisciplinaire samenwerking en partnership voor sport- en  vrijetijdsprogramma's

  • Ontwikkelen van innovatieve programa's / sportinfrastructuur voor nieuwe sportgroepen of wijken en buurten

< Ga terug naar Diensten

Ga door naar Lezingen >

“Samenwerken met Daniëlle levert altijd meerwaarde op. Ik kan erover meepraten. In Eindhoven zijn met Sportformule en het digitale speelveld eerder faciliteiten ontwikkeld voor een innovatieve leefstijl van de jeugd. Het is een goede basis voor nieuwe bewegingstrajecten als urban sports en gezondheidsinitiatieven in de wijk. Als geen ander kan Daniëlle haar beleidservaring en praktijkkennis inzetten voor gemeenten, sportorganisaties en andere betrokken partijen. Maak er gebruik van zou ik zeggen!”

Hans van Breukelen,
ex-voetbalinternational, auteur, spreker.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Scoren met Daniëlle van Bakel

Otter 5, 5508 MK Veldhoven
+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu 
scorenmetdaniellevanbakel.eu

KvK nr. 74274252
IBAN NL28 KNAB 0258 6774 49