"Sport en reizen zijn de passies in mijn leven.”

Openhartig levensverhaal: 'Mijn leven is een sportveld'

 Altijd heb ik een fascinatie voor boeken gehad. Zou het er ooit van komen om zelf een boek te schrijven? Uiteindelijk wel. Na het overlijden van mijn levenspartner Sophie, ben ik in 2012 gestart met schrijven. Eigenlijk als vorm van rouwverwerking. Wat een mooi proces was het om de belevenissen in mijn rijke leven op papier te zetten.

Trots dat ik dit heb gedaan, op eigen kracht!
Binnen het jaar rolde 'Mijn leven is een sportveld' van de persen. Een openhartige biografie met een lach en een traan. Over mijn passies sport en reizen, dromen waarmaken en nog álles uit het leven halen. Over familie en liefde, het omgaan met een ongeneeslijke ziekte en teleurstellingen en tegenslagen overwinnen. Ex-voetbalinternational Hans van Breukelen schreef het voorwoord.

Geld voor kankeronderzoek
Direct heb ik aan mijn boek de ambitie verbonden om minimaal 5.000 exemplaren te verkopen. Daarmee zamel ik geld in voor het goede doel: specifiek kankeronderzoek. Een deel van de opbrengst van mijn boek doneer ik aan het Radboud Oncologie Fonds.

Help je mee om deze bijzondere ambitie te realiseren? Dat kan door het kopen van mijn boek als persoonlijk kado of als  geschenk voor je personeel, vrijwilligers en relaties.

Mijn persoonlijke tip                                                                                                            Ook kan Mijn leven is een sportveld uitstekend worden ingezet bij de lezingen die ik voor bedrijven, sportorganisaties en maatschappelijke instelingen verzorg. Daarin staat steeds een van de thema's uit mijn boek centraal. Mooi toch als elke deelnemer na afloop het boek mee naar huis kan nemen. Lees meer hierover in het hoofdstuk Lezingen.

“Dit boek heeft me hard geraakt, hoe fantastisch geschreven! Voor eeuwig zal het in mijn gedachten blijven. Dank voor je moed Daniëlle om jouw pakkende en ontroerende levensverhaal met ons te delen.”

Jokelyn Tienstra,
ex-handbal en kaatsinternational en oud-hoofd van de HandbalAcademie op Papendal.

Met Jokelyn Tienstra heb ik een onvergetelijke band opgebouwd. Aan haar heb ik het eerste exemplaar van 'Mijn leven is een sportveld' overhandigd. Wij delen onze passie en kijk op tophandbal en talentontwikkeling, evenals vergelijkbare gebeurtenissen in ons privéleven.*

* Helaas is mijn handbalmaatje in december 2016 op 45-jarige leeftijd overleden aan een hersentumor. Ik kijk met enorm respect op haar terug; als mens en als sportvrouw.

Interesse in mijn boek?

'Mijn leven is een sportveld' (ISBN nummer 9 789462 281776) is  voor € 19,95 te bestellen bij de boekhandel of bol.com. Wil je door mij gesigneerde exemplaren ontvangen of uitreiken na een lezing, training of coachingtraject? Neem dan s.v.p. vooraf contact met me op.

Scoren met Daniëlle van Bakel

Nieuwhuis 16, 5731 MT, Mierlo
+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu 
scorenmetdaniellevanbakel.eu
LinkedIn /bakeldaniellevan

KvK nr. 74274252
BTW-ID NL001373076B92

IBAN NL28 KNAB 0258 6774 49