“Samen maatschappelijke winst realiseren, daar krijg ik energie van"

Met plezier en passie in het leven staan.
Dat is waar ik voor sta!

Graag ondersteun ik jouw organisatie en inspireer je medewerkers. Dat doe ik door mensen het gevoel en inzicht te geven om met plezier en passie in het leven te staan. Om letterlijk en figuurlijk in beweging te zijn en de dingen te doen of de uitdagingen aan te gaan, waar je enthousiast van wordt. Waar je echt energie van krijgt. Om de regisseur van je eigen leven te zijn (of worden) en te ontdekken waar je kracht en talenten liggen. In verbinding met andere mensen en duurzame initiatieven. Dat is waar ik voor sta en ga!

Mijn kernwaarden zijn: resultaten bereiken voor een kleine en grote impact, teamwork om samen verder te komen, respect voor de mens en zijn werk, kwaliteit nastreven en aanpakken,  en empathie tonen voor ieder mens en zijn of haar kwaliteiten.

Waar ik voor ga en sta

Toekomstvisie

Iedereen moet kunnen sporten en bewegen om zo vitaal te blijven, jong en oud. Vanuit die visie wil ik graag gemeentes, sportverenigingen of instellingen/organisaties professioneel adviseren en ondersteunen. 

Lef en doorzetten

Het kan voor komen dat een organisatie of team in een negatieve spiraal terecht is gekomen. Dan lijkt een project of proces uitzichtloos. Door mijn positieve aanpak, luisterend ook en het kijken naar individuele krachten zorgen er samen voor dat de koers weer op de goede weg komt!

Samen verder komen

Samenwerken brengt je verder. Korter termijn denken is niet waar ik naar streef, het gaat over toekomstgericht en duurzaam te werk gaan. Zodat de volgende generaties ook kunnen profiteren van praktische vertalingen van beleid. 

Persoonlijke aanpak

Door te luisteren naar wie ik voor mij heb komen we altijd tot een plan van aanpak dat past binnen een organisatie of team. Daarbij moeten er ook knopen worden doorgehakt of kijken we kritisch naar hoe de situatie ervoor staat. Zo houden we het proces altijd transparant. 

Scoren met Daniëlle van Bakel

Nieuwhuis 16, 5731 MT, Mierlo
+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu 
scorenmetdaniellevanbakel.eu
LinkedIn /bakeldaniellevan

KvK nr. 74274252
BTW-ID NL001373076B92

IBAN NL28 KNAB 0258 6774 49