“Ga altijd uit van kansen en werk samen aan oplossingen.”

Doelmatige trainingen gericht op de dagelijkse (sport)praktijk

Hoe stimuleer je als manager dat je medewerkers met praktisch inzicht en creatief vermogen flexibel problemen aanpakken? Wil je afwachtende medewerkers actief betrekken? Hen frisse ideeën laten opdoen of nieuwe (activiteiten)plannen laten uitwerken? Bied je medewerkers dan de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en hun kennis te verruimen. Dat zorgt ervoor dat je medewerkers met meer plezier werken en specifieker inzetbaar zijn.

Trainen in groepsverband
In de trainingen die ik verzorg, gaan we in groepsverband aan de slag. Daarbij maken we gebruik van een of meerdere concrete opdrachten, die de organisatie vooraf heeft aangereikt. Dat kan bijvoorbeeld een nieuw activiteitenprogramma of een communicatie & PR plan voor bewoners of ouders zijn. We sparren erover en de groep werkt  daarna stap voor stap de opdracht uit.

Eigen inbreng en zelfwerkzaamheid van elke deelnemer afzonderlijk is daarbij uitgangspunt. Ik begeleid de medewerkers zowel in de planuitwerking, als in het groepsproces en stuur waar nodig bij. Alles wat we samen bespreken en behandelen, werken je medewerkers uit en zetten ze aansluitend in de dagelijkse praktijk in.  

Vijf praktische tips
Elke deelnemer ontvangt aan het einde van de groepstraining minimaal vijf tips om succesvol van initiatief tot eindresultaat te komen. Onderstaande trainingen zijn voor de meeste mensen echte eye-openers en van grote waarde. Ook andere onderwerpen die een uitdaging zijn binnen de organisatie, kan ik in samenspraak met je oppakken. Bij het opstellen van een plan van aanpak voor de trainingen worden de medewerkers altijd betrokken. 

Praktische groepstrainingen

  • Dromen waarmaken

  • Sport en gezonde leefstijl

  • Omdenken in de organisatie

  • Minder regels, meer creativiteit     
     
  • Sport en bewegen in de openbare ruimte

Referenties

Eerder verzorgde ik trainingen bij de stichting Ik WIl en Eindhoven Doet..

"Daniëlle van Bakel is super inspirerend en maakt haar dromen waar. Zij deelt graag haar kennis en ervaringen. Voor Eindhoven Doet heeft zij een training gegeven over haar lessen hoe dromen waar te maken. Een praktische doener, een wereldvrouw". 

Diana van den Eijnden,
Adviseur Vrijwilligersbeleid Lumens Groep

< Ga terug naar Lezingen

Ga door naar Coaching >

Scoren met Daniëlle van Bakel

Nieuwhuis 16, 5731 MT, Mierlo
+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu 
scorenmetdaniellevanbakel.eu
LinkedIn /bakeldaniellevan

KvK nr. 74274252
BTW-ID NL001373076B92

IBAN NL28 KNAB 0258 6774 49