“Benieuwd wat er langs de lijn en in het veld gebeurt?”

Hier lees je nieuws, ontwikkelingen en wat mij bezighoudt

Project nieuws

Afgerond of doorstart in 2022

Plan van aanpak beheer en exploitatie

In opdracht van een middelbare school in de regio Eindhoven heb ik van februari t/m maart 2022 gewerkt aan een plan van aanpak voor beheer en exploitatie van aangrenzende sport- en horecavoorzieningen. Uitgangspunten daarbij waren: de school als innovatieve leeromgeving (“wij zijn meer dan een school en ademen sport”), het betrekken van mensen en organisaties uit de directe omgeving en een kostenneutrale opzet. In het plan zijn onder andere interviews met betrokkenen, maatschappelijke trends en ontwikkelingen, een concurrentieanalyse, kansen en bedreigingen opgenomen. Daarnaast is er ook ruim aandacht voor vormen van toezicht en beheer, een overzicht van stakeholders en een exploitatieopzet.  Na intern overleg en afstemming zal het schoolbestuur een besluit nemen over de follow-up in 2022 en verder.  

Beleidsadviseur sport gemeente Altena

Een 4-tal kerntaken maakten onderdeel uit van mijn takenpakket: evaluatie van de sportsubsidieregelingen, het opstellen van uitgangspunten voor de nieuwe sportnota, adviseren over de doorkomst en het activiteitenprogramma van La Vuelta Holanda en speelgelegenheden. 

Ruim 4,5 maand heb ik in samenwerking met collega's uit diverse sectoren een aantal vraagstukken integraal en concreet opgepakt. Daarbij waren meer van binnen naar buiten kijken en handelen, zaken in de basis structureren en verbinden én goed communiceren belangrijke uitgangspunten. Fijn dat ik mijn expertise en brede ervaring op het gebied van sport in mocht zetten. 
 
Ik wens alle betrokkenen in Altena veel succes, nu en in de toekomst. Ga voor een vitaal, gezond en gezellig Altena, voor sterke en duurzame sportverenigingen, meer maatschappelijke impact en een onvergetelijke La Vuelta Holanda. 

Bijeenkomsten & Lezingen

Netwerk & Activiteiten 2022

Bijeenkomsten Vrouwelijk Leiderschap Geldrop

Trots op een fijne en sterke start van onze bijeenkomsten voor Vrouwelijk Leiderschap in mijn woonplaats Geldrop-Mierlo! En dat haalde meteen de pers! Lees via de knop het artikel van Vivianne van Bijsterveld in het Eindhovens Dagblad  

De bijeenkomsten (3 à 4 per jaar) zijn bedoeld als empowerment van vrouwen. In een informele setting delen we informatie, kennis en ervaringen over vrouwelijk leiderschap en vaardigheden. Om zodoende als vrouw sterk te staan in de samenleving, te gaan voor je ambitie en vooral om organisaties en bedrijven in onze gemeente krachtig te verbinden.  

De 2e bijeenkomst zal in de loop van juni plaatsvinden. Nadere informatie daarover volgt. Wil jij ook graag deelnemen aan ons netwerk? Of heb je ideeën voor thema's die we kunnen bespreken? Meld je dan aan voor de LinkedIngroep Vrouwelijk Leiderschap GM of stuur een e-mail aan marianne@tekstgericht.nl 

Lees het artikel

Een lezing geven blijft écht een mooie uitdaging

2 april 2022

En spannend is het soms ook om te spreken  voor een groot publiek. Boek nu een (online) lezing of presentatie.

Vakbeurs Sportaccommodaties

Bijblijven in mijn vak en trends & ontwikkelingen als adviseur sport volgen, vind ik belangrijk. Daarom ben ik naar de EXPO Houten geweest om de Vakbeurs Sportaccommodaties bij te wonen. 

Onderwerpen als samen naar een duurzame sportsector, de visie op het Athletic Skills Model & toepassingen van inrichting, betaaloplossingen voor jouw sportvereniging en een hoogwaardig software systeem voor toegang - beheer - veiligheid - verhuur - ticketing van leisure accommodaties hadden mijn bijzondere belangstelling. 

Dank voor de informatie! 
Sport.NL Groen Athletic Skills Model Twelve IDEMASPORT bvba Gantner Ticketing Janssen-Fritsen NOC*NSF 

Lees meer op linkedin
Scoren met Daniëlle van Bakel

Nieuwhuis 16, 5731 MT, Mierlo
+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu 
scorenmetdaniellevanbakel.eu
LinkedIn /bakeldaniellevan

KvK nr. 74274252
BTW-ID NL001373076B92

IBAN NL28 KNAB 0258 6774 49