“Samenwerken is
veel leuker dan alleen
pionieren”

Sportadvies, lezingen, trainingen en coaching.
Waarmee kan ik je helpen?

Sportadvies, lezingen, trainingen en coaching zijn de diensten waarmee Scoren met Daniëlle van Bakel haar klanten helpt. Welke dienst het meest geschikt is, hangt af van je specifieke vraag of problematiek. Sowieso hoeven de diensten niet op zichzelf te staan, maar kun je ze dankzij de inhoudelijke samenhang ook als 'combi-pakket' afnemen. Dit versterkt het eindresultaat binnen je organisatie.

Waarmee kan ik je helpen?

Sportadvies

Als onafhankelijk adviseur verzorg ik opdrachten op het gebied van sport, maatschappij en activering. Dat is altijd maatwerk.

Bekijken

Lezingen

Een inspirerende lezing voor je relaties of stakeholders? Goed idee; je verbetert de naamsbekendheid en profilering van je organisatie.

Bekijken

Trainingen

Praktisch handelen: ik geef je (sport) medewerkers inzicht, richting en frisse ideeën om problemen en vraagstukken aan te pakken.

Bekijken

Coaching

Persoonlijke ontwikkeling:
met je (sport) medewerkers ontwikkel ik hun competenties en plezier op de werkvloer.  Aanpak gericht!

Bekijken

“Ik heb Daniëlle leren kennen als een ambitieuze vakvrouw en people manager. Geknipt voor interim opdrachten waar sociale innovatie een rol speelt. Ondanks vele tegenslagen staat zij positief in het leven en geeft door haar topsportmentaliteit nooit op. Dat maakt haar lezingen en trainingen boeiend en inspirerend!”

André Egelmeers,
commercieel directeur/mede-eigenaar Best Image Signing BV, Eindhoven.

"Daniëlle van Bakel is een echte verbinder en weet wat er op lokaal niveau speelt. Gedachten en ervaringen met haar uitwisselen geeft altijd energie en inspiratie. Zij is een professional die integraal kijkt en jouw sport- of maatschappelijk vraagstuk pragmatisch aanpakt.”

Ayhan Eren,
directeur HOGIAF en organisator van multiculturele initiatieven in Eindhoven.

Scoren met Daniëlle van Bakel

Nieuwhuis 16, 5731 MT, Mierlo
+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu 
scorenmetdaniellevanbakel.eu
LinkedIn /bakeldaniellevan

KvK nr. 74274252
BTW-ID NL001373076B92

IBAN NL28 KNAB 0258 6774 49