Sport & beleidsadvies voor
gemeenten en sportorganisaties

Hans van Breukelen

Ontwikkeling digitaal speelveld

Als geen ander kan Daniëlle haar beleidservaring en praktijkkennis inzetten voor gemeenten, sportorganisaties en andere betrokken partijen. Maak er gebruik van zou ik zeggen!”

Joost van den Ven

Sportakkoord Nuenen

 Afgelopen jaar heb ik voor het eerst met Daniëlle samengewerkt toen zij in de rol van sportformateur in Nuenen de basis heeft gelegd voor het Lokaal Sportakkoord. Haar brede kennis van zaken en bovenal enthousiasme en verbindend vermogen heeft velen van ons geïnspireerd tezamen in de Stichting Sportief Welzijn de komende jaren uitvoering te gaan geven aan dit akkoord.

André Wijnveld

Salestijgers.nu

Wat een power vrouw. Niks geen ge-maar, maar juist de handen uit de mouwen en verwezenlijken wat je graag wilt. Een echte aanrader om ééns voor de groep te hebben voor inspiratie.

“Ga altijd uit van kansen en werk samen aan oplossingen.”

Aan de slag met Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van Bakel en ik ben onafhankelijk adviseur op het gebied van  sport en het sociaal domein. Als gemeente behoefte aan een actief sportbeleid of  sportprogramma? Of wil je als sportclub of - bond een vraagstuk uitdiepen en oplossen? Ik help je graag verder met mijn kwaliteiten als praktische denktank, begeleider, adviseur en beleidsmaker. 

Doelgericht werken naar het eindresultaat

Ik houd van aanpakken, toewerken naar een einddoel en korte lijnen. Van out of the box denken, strategische keuzes maken en van een integrale aanpak. 

Verbinden van mensen en initiatieven

Vaak weten verschillende groepen binnen een gemeente of organisatie niet van elkaar waar ze behoefte aan hebben. Ik ga met elk van hen in gesprek om wensen te peilen en te bekijken welke ondersteuning nodig is. En zeker ook hoe ze elkaar (lokaal) kunnen versterken. 

Mensen op een innovatieve manier in beweging krijgen

Als ervaringsdeskundige kijk en denk ik met je mee hoe jij je doelgroep kunt bereiken en  hen op een aansprekende manier letterlijk in beweging krijgt.

Ik luister graag naar je verhaal

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Stuur gerust een bericht of bel me. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen en verzenden. We spreken of zien elkaar daarna. Graag tot dan!  

Scoren met Daniëlle van Bakel
Nieuwhuis 16
5731 MT Mierlo

+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu

Stel een vraag

Met veel trots gewerkt voor

Gemeente
Altena

Sportservice Noord-Brabant

Gemeente Nuenen

Gemeente Son en Breugel

Stichting Support Punt Eindhoven

Nederlands
Handbal
verbond