Sportadvies voor gemeenten en sportorganisaties

Hans van Breukelen

Ontwikkeling digitaal speelveld

Als geen ander kan Daniëlle haar beleidservaring en praktijkkennis inzetten voor gemeenten, sportorganisaties en andere betrokken partijen. Maak er gebruik van zou ik zeggen!”

Joost van den Ven

Sportakkoord Nuenen

 Afgelopen jaar heb ik voor het eerst met Daniëlle samengewerkt toen zij in de rol van sportformateur in Nuenen de basis heeft gelegd voor het Lokaal Sportakkoord. Haar brede kennis van zaken en bovenal enthousiasme en verbindend vermogen heeft velen van ons geïnspireerd tezamen in de Stichting Sportief Welzijn de komende jaren uitvoering te gaan geven aan dit akkoord.

André Wijnveld

Functienaam @ Bedrijfsnaam

Wat een power vrouw. Niks geen ge-maar juist de handen uit de mouwen en verwezenlijken wat je graag wilt. Een echte aanrader om ééns voor de groep te hebben voor inspiratie.

Aan de slag met Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van Bakel en ben onafhankelijk adviseur voor sport en het sociaal domein. Als gemeente behoefte aan een actief sportbeleid? Of wil je als club een vraagstuk uitdenken en realiseren? Ik help je graag verder met mijn kwaliteiten als denktank, begeleider, adviseur en beleidsmaker. 

Doelgericht werken naar het eindresultaat

Ik sta voor het aanpakgericht werken en hou van korte lijnen.  Zo kunnen we strategische keuzes maken, out of the box denken om zo integralieit na te streven.

Verbinden van mensen en initiatieven

Verschillende groepen weten niet van elkaar waar ze behoefte aan hebben of elkaar kunnen ondersteunen. Ik ga in gesprek met deze groepen. 

Mensen op een innovatieve manier in beweging krijgen

Kijk naar welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je ze in beweging kunt brengen op hun manier. 

Ik luister graag naar je verhaal

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Stuur gerust een bericht of bel me. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen en verzenden. We spreken of zien elkaar daarna. Graag tot dan!  

Scoren met Daniëlle van Bakel
Nieuwhuis 16
5731 MT Mierlo

+31(06) 42 16 66 40
info@daniellevanbakel.eu

Stel een vraag

Met veel trots gewerkt voor

Sportservice Noord-Brabant

Gemeente Nuenen

Gemeente Son en Breugel

Stichting Support Punt Eindhoven

Nederlands
Handbal
verbond